Chorvatsko - 29. 6.- 8. 7. 2002 

Vedení: Hroch,Kiki, Ještěrka,Martin, Apík, Lojza, Mišpule, Tetka,Zuzka, Eda, Klíště, Profa,Ika, Vlaďka, Eva. + řidič

Děti: Nika, Klea, Mates, Tasík,, Houba, Hryzec, Mirďa, Hanz, Bořík, Ondra Pavel, Aladín, Mirfil, Bandaska, Mimino, Medvěd, Rypáček, Česílko, Mulťák, Raduška, Adélka, Martinka, Kluci od Zuzky, Červík, Jája.

     Po týdnech příprav, kdy se u Prófy a Iky vršily bedny s jídlem a potřebami, přebalovaly se v klubovně stany a jiné srandy, jsme konečně v pátek odpoledne vyrazili autobusem v počtu 45 včetně řidiče na naši dlouhou pouť za sluncem. Cesta se táhla, od 17.00 hod. kdy jsme vyjeli z Ostravy jsme dřepěli v autobuse až do 7.30 hod ráno, kdy se vystupovalo na parkovišti u Plitvických jezer – Chorvatsku.
Na Plitvicích se posnídalo, převlíklo do kraťas a vyrazilo se na prohlídku Národního parku, jezer a vodopádů, kde se mj.točily filmy „Poklad na stříbrném jezeře“ a jiné indiánky. Je to tam opravdu krásné, ale prohlídka trvala dlouho – celých pět hodin a tak nás to trochu unavilo po té dlouhé cestě. Jelo se dál až do Splitu, kde se autobus i my nalodili na trajekt a hurá na ostrov Brač. I když se na Brači vystoupilo za světla, stany už stály až za tmy. Ale nevadilo to, i v noci bylo teplo. Hned první den se dopoledne oddíl ponořil do průzračné vody Jadranu. Na pláži v Supertaru jsme blbli až do oběda a po něm zase až do večera. Pak následovala prohlídka města a trhu. Večerka byla vždy pozdě (po setmění). Další den se šlo na jiné místo, na molech se zase mohli vyřádit naši skokani. Třetí den jsme jeli přes ostrov na poloostrov Bol, kde byla fantastická pláž s vlnami, kde jsme řádili až do padnutí. Další dny se zase chodilo po Supertaru. Máme na co vzpomínat.

HROCH

  

 Přejdi na další stránku