Jarní tábornická škola -
Myšinec - 28.-31. 3. 2002

Vedení: Hroch, Martin, Ještěrka,  Apík,  Jana, Bublina, Písek, Hanz 
Děti: Čenda, Fakír, Bořík, Michal Č., Agent, Tomáš, Bára, Eva, Tereza, Tasík, Macek, Petra, Rypáček, Amazonka, Tyky + Zálesáci

JAKÁ BYLA ...
    Ano, už i naše jarní táborová škola je minulostí. Sjelo se nás úctyhodný počet - 45 a to ještě přijížděly návštěvy na jeden den - Paul, Hryzec, Aladín, Apík s holkama. 
První den jsme se ubytovali na pokojích, utvořili tabulky a hned se začalo s činností. První hry na louce před obědem vedl Písek a Bubel, po jídle se začalo s vyukou ve čtyřech družinách -topografie, morse, značky a KPČ, ohně a ohniště. Mezitím se hrál Basseball, vybíjená a jiné naše hry. Bezva bylo i to, že jsme se nemuseli starat o jídlo, ale jen o program.
    Druhý den po večerním posezení zpíváním a soutěžemi se začal rozcvičkou venku. Po snídani se pokračovalo ve vyúce - zbývající dvě výměny a po obědě se běžel malý běh po fáborkách a hrály se hry. Ve volných chvílích všichni tvořili své výtvory z přírodnin a tak čas skoro nikdo neměl. Večer se šlo na hvězdy - podívali jsme se na naše nejznámnější souhvězdí a na měsíc v úplňku.
    Další den s rozcvičkou a 4. výměnami po ránu - šifry, příroda, uzly a průzkum všici zvládli a mezitím zbytek vedení pro všechny připravil oddílové kolo TZ - turistických závodů. Děti si tak po odpoledním klidu zkusila všechny disciplíny na vlastní kůži a tak za tři týdny ví, do čeho půjdou. Čas strašně letěl při tak nádherném počasí a oblohou bez mráčků a tak se večer zase soutěžilo, kdo si co připraví pro zbytek národa. I to se povedlo a tak jsem spokojen.
    Poslední den neděle už byla uspěchaná - díky posunu času bylo dopoledne nějak kratší ... Zahráli jsme turnaj ve vybíjené a oddíl hrál i proti vedení, pak už se jen obědvalo, balilo a uklízelo ... Zase snad za rok na Studnici

Ahoj Hroch