Uzlařská regata - 26. 1. 2002

Vedení: Hroch, Martin, Ještěrka, Kulhy, Apík, Mišpule, Profa

Děti: Zuzka, Jana, Tasík, Klára, Verča, Karkulka, Sisi, Nicola, Amazonka. Rypáček, Nika, Martinka, Gedžitka, Aladin, Xeňa, Michal, Křovák, Fakír, Česílko, Raduška, Klíště.

Tradiční akcí oddílů byla v sobotu "Uzlařská regata" na Domě dětí v Ostravě. Byl jsem letos mile překvapen solidní účastí, kdy kluků bylo sedmnáct a dívek šestnáct z obou oddílů + vedení. Druhým milým překvapením byla účast tří lidí ve finále a nejlepší umístění našeho člena v historii - "KŘOVÁK!" dobyl druhé místo v nejmladší kategorii a získal zasloužené body. Dalšími finalistkami byly dívky porubského oddílu - Amazonka podala s Terezkou Petříčkovou fantastické výkony a probojovaly se obě na šestá místa. Je to velmi cenné, když uvážíme, že v obou kategoriích byla silná konkurence. Všem finalistům patří opravdu uznání!

    Ani ostatní se letos neztratili. Tasík je 19., a ostatní se umístili taky zhruba uprostřed start. pole. Jedině Míšovi to letos nevyšlo a byl 2x disk, když se mu uzly rozjeli v rukách. 

    Byly roky, kdy bylo víc lidí v poli poražených než v žebříčku!!!

    Na uzlařské regatě jsme zjistili, že máme sesterský oddíl Průzkumník v Kolíně. Možná, že navážeme kontakty a zajedeme si na výměnu na své základny.

HROCH