Praha - 8.-11.5. 2003

    Ve čtvetek ráno to vše vypuklo. Jelikož by státní svátek, mohli jsme si prodloužit víkend o 2 dny. Do naší akce jsme zapojili i Radima s autobusem. Jako první naše zastávka byla zologická zahrada ve Dvoře Králové (safari). Nečekali jsme, že ve čtvrtek může být na cestách tolik lidí. Čekali jsme asi hodinu na parkoviště, ale i přes malé zdržení jsme se dostali do zahrady. Děti byly nadšené a když jsmesedli na autobus a projeli kolečko ve volné přírodě ...
   Další naše zastávka by aqua park v Liberci, kde se všichni moc těšili. Venku bylo takové horko, že každý se už viděl ve vodě. Také tam byly tobogány, vířivka, sauna, a plno dalších atrakcí. Nikomu se nechtělo z vody a vůbec už ne pryč z Liberce. Ale čas se neúprosně valil stále dopředu a my jsme museli dorazit večer do Prahy na Zlíchov, kde nás čekala Zuzka s večeří.
    V pátek jsme se šli projít po praze na známá místa jako je Pražský hrad, Karlův most, Staroměstské a Václavské náměstí

    V sobotu jsme naplánovali, že se rozdělíme na dvě skupiny. Jedna skupina S Martinem, Ještěrkou šla do leteckého muzea a vojenského muzea. Druhá skupina s Míšou a Tetkou šla na výstavu hraček. Potom jsme se všichni potkali na výstavišti na kolotočích.
    V neděli nás čekalo balení a odjezd domů. Ale ještě cestou zpět jsme odbočili na hrad Perštejn, kde jsme měli zamluvenou prohlídku.
    Akce byla perfektní a všem se moc líbila. A v září se chystáme do Polska do solných dolů.

Martin